Torsdag

Hej! Har inte så mkt att säga , bara att jag har jobbat och soffhängt hela dagen .
Men i morgon blir det andra bullar för då har ökk premiär öppet , vilket innebär att de är gratis inträde kanon bra ellhur ?! Så i morgon då ska jag pappa och Sara dra dit efter jobbet kanske Emma och Sofie följer med oxå. Jag har bestämt från och med I morgon börjar jag mitt nya liv. Ska träna och äta hälsosamt . Ni får Hålla tummarna på att de kmr gå bra för mig , men de ska nog gå bra hoppas vi. Vill verkligen få snygg kropp till sommaren ja eller att en ha snygg kropp över huvud taget. Jag berättar hur de gick i morgon för nu tänkte jag sova faktiskt . Sovgott !


Onsdag

Hejhej! Dagarna bara rullar iväg redan är det onsdag , mycket skönt tycker jag . Jobbade hel dag idag vilket känns bra faktiskt dagen går fortare och jag blir piggare. Sitter nu på bussen på väg hem , inte mys väder idag direkt så då blir det kanske en film eller två. Ha en fortsatt bra dag!. :) kram


?

Vrf händer det på detta viset :s


Dagens små köp

Linne: H&m

Underkläder: new yoker

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3119890/images/2012/pic_195678190.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3119890/images/2012/pic_195678248.jpg" class="image">


Promenad

Nu skippar vi att ta bussen hem , nu går vi i stället !


Söndag

Hej hej . Allt bra med er ? Själv ligger jag i soffan och är bakis som en gris . Usch verkligen Inge kul alls men det förtjänar jag väll. Var hos Sara igår åt gott och drack vi bestämde oss att dra upp oss mot stan men nej så vart det inte vi fastnade kvar hos henne. Tog bussen hem vid halv två och vaknade halv tre på efter middagen . Idag blir det att ligga i soffan hela kvällen ska inte röra mig ur fläcken! Ha en bra söndag kram!


Fredags mys

Nu , fredags mys med pappa och Lena :)



Bild på mig i Spanien . Ett Minne livet ut..


Helt död!

Hejhej . Sitter på bussen hem från jobbet . Det har varit så mycket att göra idag. Känns som jag knappt har hunnit andas! Ska hem och ta en Powernap tror jag. I morgon blir det förfest hos en vän sen dra vidare ut . Ha en bra start på helgen ! Pözz så länge .


Torsdag

Hejhej. Hoppas allt är bra med er! Mig är det bra med ganska trött . Jobbade som vanligt , drog hem till mamma och hämtade räkningar son jag fått. Har oxå varit och hämtat ännu mer räkningar hemma i vivalla . Ska bli sååå jäkla skönt att komma där ifrån. Stor lättnad faktiskt . Nu sitter jag och kollar lite på tv Och har nyss ätit en god skål med popcorn. Ja...det har inte hänt så mycket mer . Säger väll godnatt och hoppas ni har haft en bra dag helt enkelt!


Bildbomb


Tisdag

God middag ! Allt bra med er? Själv är jag lite trött annars är det toppen!. Drog till jobbet som vanligt , inget speciell dag bara en vanlig mycket göra dag :)haha. tycker det är kul att jobba när det är stressigt och mycket att göra känner att man lever så att säga ;).

Sitter och väntar på bussen hemåt nu , blir en lugn kväll som exempel soffhänga med en popcorn skål på magen . ha en bra dag !


Fulaste katten .

Är och myser hemma hos Sara , tittar på dirty dancing skit bra film , sen blir det big brother.

En sak till hennes katt är ful hahahah

Sara du fattar


Måndag & god morgon

Hej och god morgon på er. Sovit gott? Det har jag gjort. Sängen är den bästa platsen på jorden . Sitter i alla fall på bussen till jobbet blir g
Ganska lugnt fram till 10 då det blir frukost och sedan full rulle hela dagen.
Nu måste jag byta om ni får ha en bra start på veckan .:)




Godnatt:)

Nu ligger jag i sängen , varmt och skönt! Just de på tal om värme , kommer bli upp till 13-15 grader varmt den här veckan hur skönt kommer inte det bli!? Då blir det att ta fram tränings skorna och mp3 & börja promenera och köpa gym kort, jag måste ju bara ta tag i att börja träna så det ska hända nått fram till sommaren , det händer inget om man inte gör nånting åt det liksom . Så sluta soffhänga och börja röra på fläsket istället Lr vad säger ni låter det som en bra ide ?;)

Nu måste det sovas, godnatt!




Söndags mys

Hejhej nu kmr jag dra igång att blogga på allvar för skaffade nämligen en iPhone i veckan , äntligen!.

Var förut hos farmor och farfar med pappa Lena Emma och Sofie dom bjöd på deras goda soppa & efter det blev det det gamla goda potatis kött och gräddsås som jag själv tycker är det bästa av allt :)

Nu e jag hemma hos min vän Sara och ska ha söndags mys med film mat och så klart bigbrother. Ha en fortsatt bra söndags kväll .


RSS 2.0